Det var med stor spenning vi bladde om til 2.november i kalenderen. Det var nemlig dagen som var annonsert for lenge siden - helt siden i vår. Det var oppstartsdagen for Nye Ljosheim. Og hvilken dag det ble!

Man kunne nesten tvile på sine egne øyne, for når tiden var inne, var også parkeringsplassen utenfor bedehuset så godt som stuvende full. Oppmøtet var over all forventning. Innenfor startet det hele med en fin samling hvor May Bente ønsket velkommen og gav oss noen gode ord fra bibelen sammen med noen velvalgte ord fra byggekomitéen. Deretter var det Røthings tur til å lose oss i grove drag gjennom prosjektet. Sikkerhet er viktig, trivsel likeså.

God organisering er halve jobben, og slik var det denne dagen. I løpet av noen få timer var rett og slett hele huset ryddet, og med ett var rivningsarbeidet i gang. Først gikk scenen - alle tre lagene. Deretter, eller samtidig, ble veggene i kjelleren flekket rene. Og med ett var inne blitt ute. Veggen mot nord var åpnet - det var kanskje da vi for alvor innså at nå var det ingen vei tilbake. Nå er vi i gang.

En stor takk til deg som er med og bidrar i prosjektet på en eller annen måte, enten du er godt kjent på Ljosheim eller ikke.

Du kan lese mer om Nye Ljosheim her.