Atter var det duket for ekstraordinær generalforsamling. Det var jo allerede vedtatt at vi skulle bygge om og bygge nytt - litt av begge deler. Slik er det ikke nå lenger. En enstemmig forsamling vedtok 4.des.2019 å gå inn for byggekomiteens forslag.

Det hadde absolutt latt seg gjøre å fortsette med det opprinnelige prosjektet. De avdekkede fukt- og soppskadene skulle vi nok kunne få bukt med. Men slikt arbeid er ikke gratis, og man kan heller ikke være 100% trygg på hva man ender opp med i andre enden. Vi innså at vi var ved et veiskille.

På bakgrunn av dette, satte de utvalgte seg ned og utformet et tilsynelatende helt nytt prosjekt, men allikevel på noenlunde samme lesten som det forrige. Innvendig var det absolutt til å kjenne igjen, utvendig aldeles ikke. Ronny Tangen har i godt samarbeid med de andre i komitéen gjort en kjempejobb og tegnet et hus som er like funksjonelt som det også er vakkert. Kalkulasjonen er også på plass.

Og prisen? Etterhvert som de flotte bildene rullet over skjermen, sank motet like mye som kronene rullet bak rynkede panner. For dette måtte vel bli kjempedyrt? Dyrere ble det naturligvis, men langt fra slik som fryktet. Omlag 1 million over det opprinnelige prisestimatet var resultatet som ble presentert for de nær 60 fremmøtte. Stemmeresultatet viste at dette så man for seg å håndtere.

Vi er takknemlige for all positiviteten som råder og det gode arbeidet som er lagt ned så langt. Har du lyst til å bidra i prosjektet på en eller annen måte, er vi hjertelig takknemlige for det. Dugnaden er delt inn i fire lag som arbeider på skift - det er selvsagt også mulig å være med sporadisk. Når det gjelder pengestøtte, kan man gi engangssum eller et fast beløp i måneden. Alt som har med gaver å gjøre, behandles konfidensielt.

  • Dugnad - kontakt May Bente Olsen (932 45 615)
  • Pengestøtte - kontakt Hans-Jacob Reinlund Sæther (918 68 297)

Du kan lese mer om prosjektet Nye Ljosheim her.