Fremdrift

13.04.20
Arbeidet går sin gode gang selv om vi er noe begrenset av corona-tiltak. Vi er max 5 personer til stede samtidig og tar hygieneforskrifter på alvor.

Som det kan observeres på tomta, er grunnmuren og ringmuren reist. Armeringen ble lagt samme dag, og betongen har brukt hele påsken til å herde. Neste steg blir tilfylling av dreneringsmasser bak den høye grunnmuren, samt to stk. korte støttemurer mot fjellet. Deretter er det installasjon av innvendige dreneringsrør og avretting av pukk for et jevnt underlag for betonggulv.

Gulvet vil kreve mye arbeid og innsats da det skal legges to lag med isopor, radonplast, varmesløyfer og armeringsmatter. Det må også tas høyde for forsterkede søylepunkt når isoporen legges - dette for å sikre stabile fundament for å unngå sig og deretter sprekker i bygget.

Ettersom ferdig gulv skal fremstå som slipt-betong, vil støping av gulvet kreve høy presisjon. Kompetanse på dette området er forsamlingen velsignet med 🙂
Planen er å støpe gulvet innen de neste to ukene og la snekkerne slippe til som planlagt i starten av mai.


08.12.19
Nå blir det velfortjent dugnadsfri til over nyttår. Før vi kan gå videre må vi få rivingstillatelse fra kommunen. Ønsker alle en flott jule- og nyttårsfeiring, så satser vi på mye kjekk jobbing med nytt bygg i 2020.